Évet zártak és nyitottak a Tompai polgárőrök

2013.05.11 20:26

Évet zártak és nyitottak a Tompai polgárőrök

2013.05.11

 

Borongós szomorkás volt az időjárás 2013.05.11.-én szombat délután, amikor Tompán az általános iskola étkezdéjében, jó hangulatban gyülekeztek egy kis ünneplésre a Tompai polgárőrök, akik 19. alkalommal rendezték meg a szokásos Évzáró-nyitó közgyűlésüket!

A közgyűlés elnöksége.

Sorban érkeztek a meghívott vendégek. Nagy tisztelettel fogadták a megyei polgárőrség képviselőjét, a rendőrség, a határőrizeti kirendeltség vezetőjét, munkatársait és nem utolsó sorban Véh László urat, Tompa Város polgármesterét.

Solti József az egyesület titkára köszöntötte a megjelent vendégeket és polgárőröket.

Vezdán János elnök megtartotta éves beszámolóját, melyet a tagság egyhangúan elfogadott, megszavazott.

Ez után Varga Sándor, a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége nevébe átadta az 5-10-15 éves tagságot elismerő emléklapokat.

A közgyűlésen résztvevő polgárőrök egy csoportja

5 éves elismerő oklevelet kapott: Budai György, Deák Zsigmond polgárőr.

10 éves elismerő oklevelet kapott: Pribiczki József, Szegedi László, Vass Tibor, Vass Tiborné polgárőrök.

15 éves elismerő oklevelet kapott: Radvánszki Róbert polgárőr.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság részéről elismerő oklevelet kapott Árva Antal és Gubicsák István polgárőr. Az okleveleket Simon János, a kapitányság jelenlevő munkatársa adta át.

A hivatalos rész lezárulta után kezdődött az ünneplés egy finom vacsorával, mellé bemelegítőnek egy-egy kupica pálinkával. A vacsora után egy kellemes hangnemű kötetlen beszélgetés következett. A fesztelen beszélgetés és jó hangulat megteremtéséről az asztalra került borocska is gondoskodott.

Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy a Tompai Polgárőr Egyesület jelenlegi létszámát bővíti és minden kedves Tompai lakos jelentkezését várja sorai közé, aki szeretne tenni a település közbiztonságának megóvása, erősítése érdekében!

További munkájukhoz erőt, egészséget és sok sikert kívánok a vezetőség nevében!

 

                                                                                  Nagy Teleki István elnökhelyettes