Tompai Városnap biztosításán a polgárőrök

2013.07.06 16:21

2013.07.06

 

A több éves gyakorlatnak megfelelően a Tompai Polgárőr Egyesület tagjai ismételten részt vettek a központilag szervezett rendezvény sorozat biztosításán.

Mint ismert mindenki előtt, a „Tompa Városnap” rendezvény csodálatos napsütéses időben valósult meg.

A rendezvény zavartalan biztosítása érdekében, előre meghatározottak szerint utakat zártak le a polgárőrök.

A polgárőrök egész nap részt vettek a rendezvények biztosításában.

Előre megbeszéltek szerint többek közt részt vettek a rendezvények környezetében az utak lezárásában, a kipakolt felszerelések őrzésében.

De minden szolgálatban részt vevő polgárőrnek nagyon várt feladata volt a motoros bemutató csapat programjának a biztosítása, igazán „testközelről”! A részvevő polgárőrök a záró szallagon belül teljesítettek szolgálatot, felügyelve a bemutató zavartalan lebonyolítására!

A motoros bemutató megkezdése előtti eligazítást minden polgárőr megkapta.

Amint vége lett az igazán színvonalas motoros bemutatónak, már a focipályán felállított színpadon készülődtek a várva várt Ruzsa Magdi koncertre.

Ruzsa Magdi előadásának zavartalanságát is biztosították a Tompai Polgárőr Egyesület tagjai, a színpad mellett és a színpad előtt.

Egy kiadós zápor a koncert kezdetét késleltette és kényszerítette a koncertre érkezőket tető, sátor és esernyő alá. A zápor elmúltával megkésve kezdődött, de annál csodálatosabb volt a koncert, melynek biztosítását közvetlen a színpad előtt hajtották végre a polgárőrök!

Ha Ön és Te is szeretnél hasonló rendezvények biztosításában részt venni, akkor gyere állj közénk, legyél tagja a 20 éves Tompai polgárőr Egyesületnek!

Nagy Teleki István elnökhelyettes